HÖSTMORGON

Godmorgon folket!
Vilken härlig onsdagmorgon med alla färger utanför fönstren. Hösten är verkligen här.
ska kila till skolan om tio minuter så jag slänger in en dagens, sorry den dåliga kvallan men det fick bli webben idag.

STUGAN


vi bastade!

och pappa tog nog sitt sista dopp i år..

kicki fick svamp i helgen! haha tolka det som du vill..

vi käkade massor med goda kräftor *mums*

och jag har just insett att jag är mycket blekare än emil.. :(

ANGÅENDE EPA



Fick en kommentar för några dagar sen om epan.
Det är problem med motorn på min epa som jag ska köpa men eftersom pappa lagar bilar så ska han ta den till verkstaden och fixa den, sen ska jag ta kort och visa er hur den ser ut för just nu är den inte ens hemma och när jag får hem den så är den i flera delar. Men jag ska ta kort av den så fort som möjligt!
Förresten så kanske den ska lackas om, det kanske jag har skrivit men jag tror att jag vill ha den silver,svart eller något liknande. Just nu är den röd och ganska dålig i lacken.

SPLASH!



nitörhängen glitter
nitarmband (silver) glitter
nitarmband (svart) JC
nitarmband (nitar+läder) H&M, Kappahl

THE PRAYER


KLACK LACK!




det här kommer jag ha på mig imorgon!
Det är fredag imorgon så jag tänkte att det inte skulle skada med klackeskor. Vad tycker ni?
Förresten så har Stina-Lee fött barn jue, en flicka blev det som heter Mayia. grattis:)
Själv vill jag också ha en liten bebis men inte än, men om sju år klanske, nu får jag bara nöja mig med emil:]

OH SHIT SO FRESH

Ännu en dag avklarad, nu är det ungefär mitten på veckan, eller i slutet av skolveckan (tordag imorgon)..torsdag och den jobbigaste dagen på veckan. Matteprov,läxförhör och massa plugg.. Men även sånna dagar finns.
Om ungefär två veckor kör jag epa, heelt amazing soft!! Gud så härligt på vitern att sitta i min varma bil och lyssna på hög musik när jag ska till skolan, längtar skitmycket.
Imorgon efter skolan ska jag nog fara och träna om det är några bra gruppträningar på friskvårds villsäga, ska nog kolla upp det nu.
Annars för övringt så har jag börjat lyssna på eminem ganska mycket igen, det fanns en period typ i femman då jag bokstavligen älskade honom. Nu gillar jag två av hans nya låtar(som jag sldrig hört förut iaf..), han är faktiskt en riktigt grym rappare!

RÖD VÄST & NITAR



dagens!


NO APOLOGIES

Sitter på medieproduktionen just nu med ewe. Vi har självständigt arbete och det är bara vi i klassrummet (pluggisar?!) haha
Nä men det är faktiskt redovisning imorgon på Illlustrationen, min vart inte sådär jättevacker men jag är fortfarande nybörjare. Efter skolan idag (eller efter den här lektionen) så ska jag hem till fanny och plugga matte wiihoo..naat!
Men vi har prov på torsdag och där vill jag verkligen inte faila, fast det kommer jag säkert endå göra för jag suger verkligen i matte.
Ska Illustrera en bild nu, pusspuss

dagens låt: Eminem - No apologies

SOLIG MORGONSTUND

Gud vilken härlig måmdagmorgon!
Sol och hög musik.


ska till skolan nu, pusspuss♥

BLACK BABY


Emil har färgat håret svart!!


ILLUSTRATION


gjorde en bild på medieproduktionen, det är en illustration av emil. Blev precis färdig, ska bara finputsa den!


DREAM DREAM DREAM...

hej bloggen, skönt med fredag eller hur??
Sitter på mediekomunikationen just nu och gäspar. Jag känner mig mycket trött även fast veckan har gått fort. Efter skolan ska jag träffa Emil, det blir nog superkul, vi ska nog vara med varandra hela helgen:)
Drömde en fruktansvärd/konstig/mysig/annorlunda dröm inatt. Har inte tänkt berätta om den, det är bara ewe som vet lite om den. Minns inte så mycket vad som hände, men det jag minns räcker..
Nu ska jag redovisa, wich me luck
Oscar Falk » ELLE » 2

j

I KNOW THE TIMES BEEN HARD

Godmorgon bloggen!
Vilken härlig onsdagmorgon även fast det regnar, so tur är så får jag sjuts till skolan idag. Har köpt nya smycken igår också, gud så nöjd jag blev men dyrt dyrt blev de.
För två dagar sen var jag som sagt på power, träningsvärken idag alltså. Jag råkade he på för mcke vikter när vi skulle köra biceps (eller hur det nu stavas?) och då tänkte jag: men jag som har tränat armarna så mycket kan ju inte vara så svag, så jag laxa upp lite vikter på stången och sen vart det jobbigt.. Jag kämpade och kämpade (såg säker jätterolig ut eftersom hela jag skakade för att de va så tugnt) Men jag klarade det!
Nu är mina armar inprincip döda. stackarna...
Nu kommer kicki och hämtar mig!


det här har jag på mig idag!
ha en bra dag allesammans, uppdaterar senare♥

MONDAY MONDAY

här har det inte hänt så mycket..Har varit artig mot emil och struntat i att blogga i helgen (han tycker det är tråkigt när jag bloggar..)
Men men..Har just sett massa avsnitt av sex and the city. Jag har heeelt fast vid det! Många kloka ord i den serien men även många okloka..
Idag är det måndag, dvs en häärlig start på veckan för mig. Börjar kl halv tio och slutar kl tolv, visst låter det underbart? Ikväll ska jag på power kl halv nio med min syster, härligt att hon har kommit igång med träningen. Har aldrig testat power men jag har hört att det är riktigt jobbigt, ser fram emot det.
Dax för mig att se ännu lite fler avsnitt av sex and th city, svårt för mig att sluta:]

bjuder på en bild på mig och ewee!

SKATE

Jag perra och Isak hade en skatesession för nån vecka sen. måste bara snöra upp en probild på mig haha!Jag perra och Isak hade en skatesession för nån vecka sen. måste bara snöra upp en probild på mig haha! /EMil

"TA DET CHILL!"


Haha jonte igår på svenskalekitonen. Vi skulle göra dialoger med orden ba,asså,k,dah osv .. dvs det nya svenska språket!
kolla in!

FINASTE ÄNGELN I HIMLEN


Mormors begravning idag.. har på mig mormors gamla klockur som jag tycker är jättefint.
Ska bara vara på första lektionen idag. Sen måste jag tyvärr dra mig till kyrkan.
Mormor, du var den finaste och snällaste. Du har levt ett sånt bra liv. Vi barnbarn har tagit hand om dig med kärlek. Du har alltid betytt så mycket för oss.
83 år blev du, vi fick vara med dig länge. Men dödden kommer alltid..
Jag älskar dig mormor, du kommer ara den finaste ängeln där uppe.

I WANT TO FEEL YOU.

sitter just nu i sängen, påväg att krypa ner till kojs.
Fanny kom på besök idag, vi hade det jättemysigt! Såg sex and the city och Idol. Vi fikade också och skrattade en hel del. Hon for hem nyss och jag känner mig redan ensam..
Och på tal om matten.. Nej Jennifer, det kommer inte lösa sig.. Om inte mamma eller pappa får värsta snilleblixten och blir bra i matte..Kommer nog aldrig att hända eller vad tror ni?
Nej men nu ska jag nog lägga mig, kanske ringer emil. Eller det är nog försent för jag måste sova. Får prata med honom imorgon istället.

Marcus Ohlsson » Tush » 4
Marcus Ohlsson » Tush » 5
bilder från elle magazine, jag blir helt käreksfylld!

sov gott allesammans♥

MATTESNILLE..

Jag bokstavligen HATAR matte..
Vi gör ett kapitel per lektion även fast hon har stått och pratat i en halvtimme. Sen efter varje lektion har vi hemläxa. Allt går så himla snabbt och när jag ligger efter (hela tiden) så måste jag jobba hemma. Men vem f*n kan hjälpa mig hemma, mina föräldrar suger på matte..
Finns det någon som är bra på matte som skulle kunna ge mig lite hjälp, KOMMENTERA WHO EVER YOU ARE!


NU>STAN

Då var skolfotot avklarat.. såg ut som en mulvad typ:-( killarna hade hårspray så hela håret stog rakt upp, blir nog kul att se sen.
färgade håret på kicki nyss också, hoppas det inte blev fläckigt..Ikväll ska jag ut i stan och vara med josse och kanske några fler, det blir nog nice. Ska ta moppen till centrum efter middagen, borde egentligen göra mattenläxan men men.. även fast jag ligger efter i matten..får se hur det blir med den saken!
Eftersom vi slutade kl tolv och hade skolfoto kl tre så gick jag och evve på stan och sen for vi hit och hgorde oss klara, tog lite foton med webbcamen, checka in!


riktigt sexiga!!

OH YEA


                                Nu drar jag iväg till skolan, ha en bra dag allesammans!

SEX AND THE CITY♥


Suttit i soffan hela kvällen, målat naglarna och kollat på sex and the city. Varför har jag inte kollat på sen serien förut? Har börjat gilla sex and the city efter att jag såg filmen och nu är jag helt såld!
Annars så händer det inte mycket just nu, imorgon har vi däremot skolfoto..Gruvar mig med tanke på alla årets fula skolfoton, urs och fy!
Hade tänkt köra på jeans i alla fall, det blir inte så speciella kläder, det är ingen fest precis.. däremot en mardröm. Men det är väl bara le och hoppas på det bästa helt enkelt!
Slutar klockan tolv imorgon och skolfotot är klockan tre.. tur man bor nära skolan nu när jag bor hos kicki som jag ska göra en vecka framöver nu.


ska nog ha lockigt hår på skolfotot imorgon!
nu väntar sängen, hades!♥

9 MÅNADER MY LOVE


I love you ♥

MIN FREDAG I BILDER


haha sista bilden, kolla snällfot alltså kan man må bättre?

FRIDAY BABYYY

jaha.. då sitter man på Mediaproduktion. Då bloggar man och kollar på massa bloggar när man är helt klar. Som ni sett så har jag lagt ut etiketten som jag har blivit klar med, vad tycks? kommentera!¨
Det är fredag idag, vi har en hel helg framför oss, supehärligt! Vad ska ni göra under eran helg? Själv ska jag vara med Emil. Dra till vitberget ikväll där det är lite party osv.
Annars så har jag som vanligt ont i huvudet så jag kommer säkert vara jättetråkig. Och det är svårt att få bort den här satans huvudvärken-
äter lite
dricker lite
sitter vid datorn hela skoldagarna (media..)
spänner axlarna (spänningshuvudvärk)
Jag har försökt att förbättra allt med det går inte att ära skolans mat!!

Men men ha en bra fredagkväll!

Jonas Hallberg » GQ » 4

HAPPY ENDING?

Orkar inte göra matten.. lätt när jag inte förstår något och sen har man inga föräldrar som kan hjälpa mig eftersom dom suger i matte. Bättre bli inte hela situationen med konflikter och huvudvärk heller..faan

MEDIA

ja inte dåligt för en nybörjare!


"OH I LIKE IT"

Shirt From Ginatricot, Tights From H&M, Shoes From Dinsko
Har redan leggingsen men det blir att köpa en sån här tröja. Har hört att den finns på gina!

ÄPPLE


sitter och äter äpplen från vårat äppelträd, mums!

SHIT POMMES

som sagt så är jag sjuk.. så jag har bara varit inne idag. Råkade gå förbi termometern och såg 29.7! Var tvungen att kolla en till gång och det var faktiskt sant. Det är ju rena sommarvädret ute!
Synd att man måste vara sjuk så nu kan man inte springa omkring i sina slitna jeansshorts och ha trevligt. men ut på en prommenad ska jag endå!
sunny_c.gif sunny day image by stef1011


DET BÄSTA SOM HÄNT MIG..



det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig♥

"DET ÄR EN ÖGONBINDEL!"



alltså finns det några härligare människor..?
Dom är ju för söta.
Fanny tror att josse har hittat ett par konstiga stringtrosor i tittis säng fast det är en slags ögonbindel som man har när man ska sova.

I AM ANYONE YOU WANT ME TO BE

Idag är jag hemma från skolan.. är sjuk
tänk om det är svininfluensa jag fått?!
aja..får i alla fall hoppas på att det bara är en vanlig förkylning och feber.

Idag var det tänkt att jag skulle till Fanny efter skolan. Hade sett fram emot det men om du ser det här fanny så kan du väl ringa så får vi bestämma en annan dag?
Annars idag har jag sovit och legat framför tvn, låter inte så upphetsande eller hur..
Ikväll ska pappa fara och köpa nesseril för min igentäppta näsa. så då kommer det bli lite bättre. Bara febern försvinner så ska jag till skolan!



Kvalitén på bilden kunde ju vara bättre. Men just denna stund som är fotad kunde verkligen inte bli bättre!

RSS 2.0