GANJA

hahahah kolla in denna blogg
http://ganjapojkarna.blogg.se/
Hur omogna kan pojkar vara egentligen?
aa det är verkligen frågan


您 是 精彩的



moi est heureux avec tu.
jag är lycklig med dig.


DESCRIBE, PLEASE


MONDAY

Hejsan bloggen, dax att uppdatera litee.
Igår körde jag min epa för första gången, gud så skön den är!
Jag övningskörde äve lite med pappas bil på kvällen. känner mig ganska stolt för det fick faktiskt ganska bra:)
Annars har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna. I fredags var jag med fanny, josse och lite annat folk. Nynnade hela kvällen på "tonight is gonna be a good night" men det vart inte så bra kväll.. fylleskit osv (fast jag var nykter)
I lördags och söndags var jag med emil, vi hade trevligt men det vart ett otrevligt slut på söndagen när han for. Kommer sakna dig när du far bort på fredag. åh fucking 3 veckor (hela lovet) ORKAR INTEEE......
jajja, ikväll ska jag och pappa på ica maxi och shoppaa, haha!



HÅRFÄRG



jag saknar mitt blonda hår.. Håller på att färja tillbaka det blondare, jenny och ewe gjorde blonda slingor på mig i torsdags. Och mer ska det bli.
Men jag ska nog inte skaffa såhär blondt hår, det blir nog lite mörkare. Men om jag får ljusare utväxt ska jag nog färga det ljusare.
Hm.. Det är svårt med hårfärger..

DET VAR PÅ TIDEN

på tiden att uppdatera kanske? haha ja jag kände att det var dax men förklaringen varför jag inte har skrivit är för att mitt internet har varit segt och det går mig på nerverna.. Men nu känns det lite fortare i alla fall. Statestiken har hållt sig uppe och det känns riktigt bra, jag förstår bara inte hur ni har orkat kolla varje dag även fast jag inte skriver.
för en vecka sen firade jag och emil ett år, känns underbart! Erik vann idol också, det känns också underbart för han är UNDERBAR på att sjunga! Jag har även slingar håret i blondt.
Nämen nu ska jag ta och vara lite social med emil, han börjar bli riktigt less känns det som.


RSS 2.0