ÖVERDOSERING?

http://www.mjifc.nl/images/michael-jackson-o2.png
Enligt uppgift intog Michael Jackson 10 000 tabletter av olika slag under de sista sex månaderna av hans liv

Michael Jackson stoppade i sig 10 000 piller av olika slag under de sista sex månaderna av sitt liv, skriver National enquirer i ett chockerande reportage.  

Enligt veckotidningen kommer uppgifterna från de myndigheter som utreder 50-åringens tragiska dödsfall den 25 juni.  

Michael ska ha tagit 30 olika sorters mediciner på grund av en mängd olika ”verkliga och påhittade” problem.  

— Hur otroligt det än låter så uppskattar utredarna att Jackson intog häpnadsväckande 10 000 piller under de sista sex månaderna. Han levde på mediciner, bokstavligt talat, säger en källa med insyn i utredningen till National enquirer.  

Los Angeles-polisen ska ha mottagit ett anonymt tips om stora mängder receptbelagda preparat i Michaels hem i Holmby Hills. Jackson-familjen hade vid tidpunkten redan rensat ut popstjärnans tillhörigheter, men medicinförrådet fanns gömt på en hemlig plats i villan.  

— De kom med ett beslut om husrannsakan och letade upp gömstället. Där fann de ett förråd med preparat och annat bevismaterial som kan komma att användas i ett eventuellt åtal, säger källan.  

Bland preparaten utmärkte sig den starkt nedsövande medicinen propofol, som vanligtvis hör hemma inom intensivsjukvården och ges till patienter intravenöst, ofta i samband med nedsövning inför operation.  

Tidigare har sjuksköterskan Cherilyn Lee berättat för nyhetsbyrån AP att hon fick ett bekymrande telefonsamtal från en av Michaels anställda bara fyra dagar före hans död. Hon ska då ha nekat till personens begäran om att hon skulle skriva ut propofol till artisten.


jag står fast vid att han begick självmord!

kopierat från denna trovärda nyhetsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0