MICHAEL JACKSON BEGICK SJÄLVMORD

jag är helt övertygad att det var så han dog..
doktorer har hittat massa narkotika i hans kropp, samma tabletter som gjorde att elvis dog (hjärtinfarkt) och det sägs att Michael fick hjärtstillestånd. Michael hade flera skulder åt folk, han gjorde sig av med 700 000 miljoner kronor och tjänade inte ens hälften av den summan.
Michel mådde inte bra i slutet av hans liv, han satt i rullstol och hade måga sjukdomar. Han var tvungen att ha 50 st turnéer för att få ihop alla dessa pengar som han var skyldig.
många av dessa saker tyder på att michel jackson begick självmord. överdos eller så kanske han bad sin personliga läkare att låta sig somna in.

Kommentarer
Postat av: Aurora

Hur kan du vara så säker på att han begick självmord?

Visst, stackarn hade det svårt med att gå, han satt i rullstol. Han tog smärtstillande och var beroende en tid, men det var åratal sen. han återhämtade sig, han var pigg som en nötkärna (bildigt talat) på hans sista "Rehersal". Enligt hembiträdet själv så skulle han ha stått och övat mitt i vardagsrummet innan han föll ihop på golvet. Den dagen du har riktiga bevis på att Michael Jackson tog självmord. Den dagen tror jag på dig,..

2009-07-09 @ 01:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0